TUISYEN BATU BERENDAM MELAKA

PROMO DISKAUN YURAN ONLINE TUISYEN PKP 3.0

Pilihan Pusat Tuisyen No.1 Di Melaka​

Pusat Tuisyen Nur Anis dipercayai oleh lebih 1,000+ ibu bapa di Melaka bagi membantu anak mereka yang menduduki peperiksaan UPSR, PT3 & SPM.

PTNA telah menjadi pilihan ibu bapa bijak di Melaka semenjak di tubuhkan pada tahun 2012. Pusat Tuisyen Nur Anis sentiasa memberi 101% komitmen yang sepenuhnya didalam menjadi pusat tuisyen yang berprestasi tinggi di Melaka.

1
ibu bapa telah mendaftarkan anak mereka sejak tahun 2012
1
pelajar yang telah belajar dengan PTNA
1
tenaga pengajar

SELALU TAK ANDA SEBAGAI IBU BAPA MENGHADAPI MASALAH DI BAWAH NI

YURAN TUISYEN TERLALU MAHAL?

ANAK ANDA TIDAK FAHAM BANYAK SILIBUS DI SEKOLAH?

ANAK ANDA SERING GAGAL DALAM EXAM?

ANAK ANDA BLUR TIDAK SEMANGAT NAK BELAJAR?

ANAK ANDA MALAS UNTUK ULANGKAJI PELAJARAN & BUAT LATIHAN DIRUMAH?

ANAK ANDA SUKA SANGAT HABISKAN MASA BERMAIN GAME, MENONTON MOVIE & PERKARA TIDAK BERFAEDAH?

JANGAN RISAU KAMI PUSAT TUISYEN NUR ANIS (PTNA) SEDIA MEMBANTU DAN MEMBERIKAN 101% KOMITMEN KEPADA ANAK ANDA UNTUK BERSAMA SAMA SELESAIKAN MASALAH DIATAS DAN GUIDE ANAK ANDA UNTUK UBAH MARKAH MEREKA DARI GAGAL HINGGA LULUS CEMERLANG

Yuran Mampu Bayar

Yuran yang di cas kepada ibu bapa adalah harga yang paling berpatutan di Melaka dengan kualiti pengajaran yang optima dalam memacu kecemerlangan para pelajar

Suasana Kelas Selesa

Bagi memastikan proses pengajaran & pembelajaran yang efektif dan kondusif, PTNA menghadkan hanya 12 orang pelajar sahaja didalam setiap kelas yang lengkap dengan pendingin hawa.

Lokasi Strategik

Lokasi PTNA berada di Taman Thamby Chik Karim & Taman Merdeka Jaya. Ibu bapa mudah untuk menghantar anak anda dan terdapat pelbagai kemudahan di sekitar seperti kedai serbaneka, masjid dan kedai makan dll.

Silibus Terkini

Guru PTNA mengajar subjek & sukatan matapelajaran yang terkini mengikut apa yang telah di tetapkan oleh Kementerian Pelajaran Malaysia bagi memastikan ianya selari dengan apa yang diajar di sekolah.

Mudah

Ibu bapa tidak perlu lagi bersusah payah menghantar anak ke Pusat tuisyen, PTNA menyediakan pembelajaran secara ONLINE sahaja, malah dapat menjimatkan masa dan duit petrol. Belajar di ddepan laptop/ smartphone pon boleh berjaya.

Guru Berpengalaman

Guru yang berkhidmat di PTNA adalah guru- guru yang berdedikasi , cekap, komited, peramah dan mempunyai kelayakkan dan pengalaman dalam subjek yang di ajar.

TAWARAN HEBAT BERSEMPENA PKP 3.0, PTNA ADA MENAWARKAN DISKAUN UNTUK KELAS ONLINE. JOM LIHAT PAKEJ DIBAWAH

" SALAH SATU BENTUK PELABURAN YANG TERBAIK ADALAH PENDIDIKAN UNTUK MASA HADAPAN "

Pusat Tuisyen Nur Anis mempunyai 2 buah cawangan pusat tuisyen. Kami beroperasi di Taman Thamby Chik Karim dan Taman Merdeka Jaya Batu Berendam Melaka. Di masa PKP 3.0 ni kami hanya menjalankan tuisyen secara ONLINE dan jika habis waktu PKP kami akan beroperasi seperti biasa secara FACE to FACE.

Klik butang dibawah untuk lihat lokasi kami.

FAQ

Soalan Lazim Yang Sering Ditanya

Pendaftaran pelajar untuk tuisyen adalah dengan cara membuat temujanji dengan Cikgu Anis. Sebelum memulakan kelas , pelajar dan ibubapa diwajibkan datang ke pusat tuisyen untuk diberi taklimat. Selain itu ibubapa juga boleh mendaftar secara WALK IN terus ke pusat tuisyen pada pukul 4pm-9am setiap hari Isnin hingga Jumaat. Klik sini untuk pendaftaran/pertanyaan.

Semua tutor kami bukan dari kalangan guru sekolah menengah / sekolah rendah. Mereka semua datang daripada pelbagai latar belakang pendidikan. Tutor kami telah ditapis melalui sesi interview yang ketat, hanya yang betul-betul berkelayakan sahaja diterima untuk mengajar. Minima kelayakan untuk mengajar adalah berkelulusan Ijazah Sarjana Muda.

Ya, untuk sekolah menengah (Form 4 & 5) pelajar diwajibkan untuk mengambil minima 3 Subjek. Bagi Sekolah rendah (Tahun 1 hingga 6) dan Sekolah Menengah (Form 1 hingga Form3) pelajar perlu mengambil Full Package semua subjek.

Kami tidak menjanjikan bulan dan bintang, tidak juga menjanjikan anak anda confirm dapat A dalam exam sebab kecemerlangan akademik bergantung kepada banyak faktor seperti usaha pelajar itu sendiri dan pemantauan dari ibu bapa. Tetapi kami akan membantu anak anda sedaya upaya agar mereka berjaya dunia dan akhirat. Majoriti pelajar kami menunjukkan peningkatan markah dalam peperiksaan. InshaAllah dengan USAHA, TAWAKAL dan DOA akan berjaya.

Sebelum pandemik Covid 19, kami beroperasi seramai 15 orang didalam 1 kelas. Tetapi pada situasi sekarang, hanya 11 orang pelajar sahaja untuk memastikan kesihatan dan keselamatan mereka terjaga disamping tutor kami dapat memberikan tumpuan yang lebih kepada para pelajar.

Setiap kelas yang dijalankan adalah 2jam untuk 1 sesi.

Untuk mengetahui Slot kosong untuk anak anda, boleh Klik disini untuk  Whatsapp  dengan Cikgu Anis.

  1. Kelas tidak akan dijalankan pada setiap  Public Holiday (NEGERI MELAKA), kecuali diberitahu.
  2. Pada Hari Raya Puasa, Tuisyen akan ditutup selama 1 minggu.

Maaf, TIADA pengantian kelas kepada pelajar yang gagal menghadirkan diri ke kelas pada waktu yang ditetapkan.

MASIH ADA PERSOALAN DAN PERTANYAAN MENGENAI KELAS TUISYEN YANG BELUM TERJAWAB??

Whatsapp Admin/ Cikgu anis

BERSAMA MEMACU KEJAYAAN ANAK BANGSA

“Sediakan payung sebelum hujan”, siap sediakan anak anda lebih awal supaya mereka lebih bersedia dengan segala ilmu didada untuk lulus dengan cemerlang dalam setiap peperiksaan

kekal berhubung dengan kami untuk info terkini